VIGANTOL gtt por 1x10 ml/5 mg (fľ.skl.hnedá)

Hodnotenie:
5 z 5
Priemer z 102 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
27.3.2021
Krivica

Vigantol Erikovi predpísala detská lekárka keď sme boli na bežnej kontrole, keď mal pár týždňov...
Odvtedy ho dávam najmä ako prevenciu proti krivici...
Dá sa tomuto zdravotnému problému predísť pravidelným užívaním tak preto ho denne dávame...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.3.2021
dečko

déčko má veľmi veľa výhod, preto je u nás základ..!

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
21.3.2021
Vitamíny

Vitamín D je pre deti základ. Vigantol je u nás na dennom poriadku. Dve kvapky nám pediatrička predpísala a tým sa riadim. Odporúčam všetkým mamičkám, pre každé dieťa.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
26.2.2021
kvapky

vitamin D v kvapkovej forme je to najlepsie:)))

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
26.2.2021
istotka

vigantol davame pre istotu..akoze preventivne..dobre je ze je na predpis..ze doplatok nie je nejaky vysoky..a ze ozaj obsahuje vitaminu kolko aj pisu..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
20.2.2021
Preventivne

Preventivne uzivanie vitaminu D u deti musi byt ;) Radsej prevencia :) Vigantol je fajn.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.1.2021
kvapky

preventivne nam Vigantol doktorka pre Zacha predpisala. preto ho davam. kazdy jeden den po dve kvapocky na lyzicku s trochou kase. pretoze sa vraj najlepsie vstrebe ked sa uziva s tukmi.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.1.2021
D-čko

Ako prevencia krivice je Vigantol pre deti to najlepšie:)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
18.1.2021
Vitamín

Vitamín, ktorý potrebujú všetky deti už od narodenia.Odporúčam všetkým detičkám tieto kvapky.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
30.12.2020
Kvapky

Vigantol daaavam Stelle pomaly od narodenia...
Predpisala nam ho pediatricka...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.12.2020
vitamín

vitamín D preventívne deťom treba dávať.. prevencia proti krivici je podstatná.. dve kapky denne a všetko OK..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
20.12.2020
Vitamín

Krivica je problém z ktorého som vždy mala obavu. Som rada, že detskí doktori predpisujú Vigantol. Dávam ho Bibke každý deň. :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.11.2020
Déčko

Vit. D má veľa výhod.Keď ho má človek nedostatok vznikajú rôzne zdravotné problémy.A tým by som sa chcela vyhnúť.Vigantol nám predpisuje doktor už nejakú dobu.Bianke ho dávam denne.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
26.11.2020
Dr.

dr. nam predpisala vigantol kvoli tomu ze silvika sa narodila skor ako mala tak jej ho denne podavam dufam ze pomoze :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
31.10.2020
Par kvapiek

Tieto kvapky mam rada. Da detom dost vitaminu D. Stacia dve kvapky a je to dost. Zatialco pri inych by som musela davat viacej.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 16 až 30
Strana:<<>>

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.