VIGANTOL gtt por 1x10 ml/5 mg (fľ.skl.hnedá)

Hodnotenie:
5 z 5
Priemer z 102 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
30.10.2020
Krivica

Vigantol je dobrá prevencia krivice... Vitamín D zabezpečí aby sa aj fontanela u detí zrástla tak ako má...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
25.10.2020
Prevencia

Uz nie je tolko slniecka preto Vigantol kazdy den rano to nesmie chybat. Zabezpecuje pocas celeho roka dost d vitaminu pre nasu princeznu.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
1.10.2020
predcasne

vikinka sa narodila predcasne - preto davame par kvapiek Vigantolu - tak nam to pediater naordinoval a aj nam tieto kvapky predpisal :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.9.2020
Kvapky

Oceňujem že vitamín je v kvapkovej forme a že stačí ho ozaj málo aby detičky mali ho dosť.
Odporúčam.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
23.9.2020
prevencia

je cenovo dostupnejsi ako ine varianty vitaminu D a jeho davkovanie je easy :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
11.9.2020
Vitamin

Davame vitamin denne predpisala nam ho nedavno doktorka, ked sme boli s Oliverkom na kontrole:) Dve kvapky denne preventivne:)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.8.2020
DECKO

VITAMIN KTORY JE PRE MALE DETI MUST HAVE. ODPORUCAM HO. DENNE HO V KASICKE DAVAM PETKE ROVNAKO AKO SOM TO ROBILA AJ PRI MAJKOVI :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.8.2020
vitaminy

Vitamin D ktorý odporúčam.Predpisuje nám ho pre dcérku pediatrička.Pekne rastie,hlavička sa jej krásne zrastá.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
26.8.2020
naj

najlepsie decko, pre deti je vitamin v kvapkach dobry pretoze pri tom nemaju problem s jeho spapanim

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
1.8.2020
dr

doktorka nam predpisala Vigantol ked som bola s Lukaskom u nej :) povedala mi o dovodoch preco je dobre ho uzivat a tak ho papa kazdy den :) a kedze sa aj predcasne narodil, tak to nezanedbavam :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.7.2020
kvapky

kvapkova forma decka je to naj! ;)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
26.7.2020
Prevencia

Vigantol dávam odkedy ho Ninke dr. predpísala.. Je to už nejaký ten čas.. Mala pár týždňov, keď nám povedala dr. že jej ho mám každý deň dávať.. Dávame ho celý rok, bez ohľadu na to, či je slniečko či nie.. Aby som mala istotu, že bude mať déčka dosť celý rok..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.6.2020
kvapky

dobre je ze vigantol su kvapky tak deti nemaju najmensi problem s jeho uzitim

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.6.2020
Vitamin

Super déčko! Odporúčam pre detičky:)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
19.6.2020
prevencia

preventivne uzivanie vitaminu D ma velmi vyznam!:) dve kvapky denne Vigantolu stacia na pokrytie potrebnej davky pre deti

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 31 až 45
Strana:<<>>

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.