VIGANTOL gtt por 1x10 ml/5 mg (fľ.skl.hnedá)

Hodnotenie:
5 z 5
Priemer z 102 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
27.3.2019
..prevencia..

..vitamin D, Vigantol davame kazdy den..ako prevenciu..odporucam to kazdemu rodicovi..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
14.3.2019
odporucanie

Vigantol mi odporucila nasa detska pani doktorka kedze moja dcerenka sa narodila predcasne. vraj je pre taketo deti velmi podstatny pretoze vitamin D ovplyvnuje pri detickach viacero veci. napriklad aj zrastanie fontanely.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
25.2.2019
Krivica

Super vitamin, ktory vnimam ako nevyhnutnost!! :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
14.2.2019
Sofinka

Sofinke davam vitamin D pravidelne - kazdy den a odporucam ho kazdej mamine!

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.1.2019
Prevencia

Vigantol mi odporucila doktorka a taktiez aj kamosky ako prevenciu pred krivicou...tak sme ho nasadili a dennodenne ho Adamkovi davam...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
16.1.2019
Synček

Náš synček sa narodil predčasne a aj z toho dôvodu nám lekárka odporučila Vigantol, tak ho pravidelne dávame :)

Pre 1 z 1 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
4.12.2018
Dcérka

Každý deň dávam Sofinke Vigantol, je to super, že vďaka nemu sa nemusím strachovať, či má dosť vitamínu D :)

Pre 3 z 3 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
20.11.2018
dietatko

na odporucanie nasej pediatricky sme zacali nasej malej princeznicke podavat vigantol. pre deti len to najlepsie

Pre 1 z 1 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
8.11.2018
...prevencia...

...pred nejakym casom som ani nevedela aky je vitamin D dolezity...nastastie detska doktorka ma oboznamila s tym preco je pre nasho syna potrebny...vtedy som pochopila aku silu maju vitaminy...Vigantol davame den co den...ako nam doktorka odporucala...a odporucam to aj ostatnym mamickam....!!

Pre 2 z 2 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
26.10.2018
odporucanie

Vigantol mi odporucila a predpisala detska doktorka - vysvetlila mi vsetky jeho vyhody, vsetky ucinky, ktore ma a aky je pre dieta podstatny - preto som sa rozhodla ho Misicke nasadit :) - super je to ze nema problem ho spapat :)

Pre 1 z 1 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
10.10.2018
Krivica

Veľa som o problémoch s krivicou čítala už keď som bola tehotná a keďže som sa tomuto problému chcela vyhnúť, tak som si dala od lekára poradiť a nasadila som čo najskôr synovi Vigantol :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
23.9.2018
Deti

Vigantol davam obom nasim detom - odporucam ho!

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
11.9.2018
Vitamín D

Keď som bola slobodná a bezdetná nemala som informácie o tom aký je vitamín D dôležitý. Našťastie včas ma po pôrode s tým detská doktorka oboznámila, vysvetlila mi prečo mi Vigantol odporúča, aký má pre dieťa význam a najmä čo sa môže stať aj nebude mať dostatok vitamínu D. A to nedopustím, aby sa náš syn musel s niečím takým trápiť, tak vitamín dávame pravidelne!

Pre 2 z 2 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.8.2018
vyhody

myslim si, ze Vigantol je u deti nevyhnutnost!! :-)

Pre 1 z 1 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
9.8.2018
babatko

Vigantol som zacala davat Matiaskovi na odporucanie detskej lekarky. je super. je podstatne aby nemal nedostatok tohto vitaminu.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 76 až 90
Strana:<<>>

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.