VIGANTOL gtt por 1x10 ml/5 mg (fľ.skl.hnedá)

Hodnotenie:
5 z 5
Priemer z 102 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
23.7.2018
Aby sme raaastli

Velmi mi zalezalo na tom ked sa nam dcerka narodila aby bola zdrava aby rastla ako ma preto sme aj Vigantol nasadili a samozrejme aj preto aby sme sa vyhli istym zdravotnym problemom. Ja ho odporucam podla mna je super.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.6.2018
Narodenie Karolínky...

Už počas tehotenstva som si veľa o vitamíne D čítala...
Keď sa malá narodila vedela som, že je veľmi dôležité aby som jej ho dávala...
Aby bola zdravá a aby sme nemali problém napríklad s krivicou...
Dávam jej ho pravidelne ako nám doktorka kázala...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
20.6.2018
odporúčanie lekárky

na Vigantol som dostala tip od detskej lekárky. nasadila som ho aj Matilde aj Barborke a super.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
31.5.2018
Dieťatko naše

Super vitamín D ktorý dávame Silvinke pravidelne aby sme predišli rôznym zdravotným problémom.Je veľmi dôležité aby ho mala dostatok.

Pre 1 z 1 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.4.2018
Krivica prevencia

Vigantol, vitamin D mi odporucila detska doktorka. Aby som Olivii tento vitamin nasadila ako prevenciu voci krivici, kedze tento problem ohrozuje najma deticky. Je fajn :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
9.4.2018
hlavicka

Vigantol je velmi dobry vitamin D - odporucam!

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
23.3.2018
bábätko

dlho som netušila aký je vitamín D dôležitý, dnes to už našťastie viem, keďže ma o tom oboznámila detská lekárka, teraz poctivo dávam Peťkovi Vigantol, aby mal vitamínu dostatok :-)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.2.2018
prevencia

vitamin D nam odporucila a predpisala nasa detska lekarka ku ktorej s Ninkou chodime, skoro hned po narodeni, kedze pre deticky do dvoch rokov je velmi dolezite aby preventivne uzivali tento vitamin, kedze jeho nedostatok moze sposobit neprijemne problemy:/

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
30.1.2018
vitamín D

Vigantol som dávala aj Dávidkovi a teraz ho dávam aj naše Nataške aby sme predišli mnohým zdravotným problémom, ktoré by mohli vzniknúť pri nedostatku tohto vitamínu :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
8.1.2018
Drobec :)

vitamín D je pre deti veľmi podstatný :) my Vigantol dávame nášmu Patrikovi už pár mesiacov a ešte dlhú dobu aj budeme :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
1 z 5
12.5.2013
suché očí

mám pocit, ako keby sa mi pokazili očí, ale je to moja chyba : prečítal som si veľa negatívnych recenzií o ňom a napriek tomu som si ho kúpil. Oči ma svrbia, cítim ich suché, obraz je zakrivený, v jednom oku sa mi objavil zápal.

Pre 3 z 4 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
4 z 5
4.5.2013
vitamín D3

aj keď je to humánny liek, ja ho úspešne aplikujem na domáce zvieratá. Mimoriadne dobrý je pri problémoch s hnojením rán, polypmi a padaní srsti. Dávkovanie: psíkovia/ mačičky 1-2 kvapky po dobu 10 dní, ďalej po dobu 1 mesiaca 2 kvapky ráno a večer, 7 dní vynechať a podávať ešte 20 dní.

Pre 2 z 2 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 91 až 102
Strana:<<

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.