VIGANTOL gtt por 1x10 ml/5 mg (fľ.skl.hnedá)

Hodnotenie:
4,9 z 5
Priemer z 99 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
21.7.2021
kvapky

vitamin v kvapkach je to naj.. vigantol mi predpisal pediater pri oboch mojich babach.. vydrzi dlho kedze staci davat po dvoch kvapkach..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
21.7.2021
Prvé mesiace

Pri deťoch je vitamín D nutný...Dávam ho Izabellke už od asi troch týždňov alebo tak nejako...Pediatrička nám Vigantol predpísala...Dávam ho na lyžičke s troškou mliečka...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
9.7.2021
Vitamín

Dostatok vitamínu D je pre deti základ-Vigantol nám pediatrička predpísala pred pár mesiacmi.Odvtedy ho dávame dennodenne po dve kvapky a mám istotu.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
25.6.2021
Prevencia krivice

Ako prevencia nám Vigantol pri Sofinke veľmi pomohol, dve kvapky a mala zaistený celodenný príjem vitamínu a aspoň som sa nemusela stresovať:)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
11.6.2021
vit.D

vitamin D treba. nasej princeznicke ho davam uz niekolko mesiacov. super, ze flasticka vydrzi dlhsiu dobu.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
7.6.2021
Krivica

Ako prevencia pred krivicou je Vigantol veľmi fajn..Užíva ho Milanko každý deň..Dve kvapky a mám istotu..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.5.2021
Prevencia krivice

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.5.2021
Kvapky

TOP vitamín D v kvapkovej forme - odporúčam...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
15.5.2021
vitamin

vitamin d je pre deti zaklad. dobre zlozenie. jednoduche davkovanie. vigantol je must have pri malych detoch!

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
30.4.2021
Kvapky

Super ze je Vigantol v kvapkovej forme nemame ziadny problem s davkovanim ani uzivanim!Predpisala nam ho pediatricka kedze mame doma predcasniatko:))

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
17.4.2021
Prevencia

Deti potrebuju Vigantol ako prevenciu pred krivicou.Su to kvapky takze sa jednoducho davkuju.Davam na lyzicku s mlieckom,niekedy s kasou.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
11.4.2021
Vitamin

vigantol uz roky mame doma.. prve mesiace ked sa mi narodil Niko som ich davala jemu a teraz ho zase kazde rano na lyzicke s mlieckom davam Barbarke.. dr. povedala po dve kvapky, tak tak davam..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.3.2021
Krivica

Vigantol Erikovi predpísala detská lekárka keď sme boli na bežnej kontrole, keď mal pár týždňov...
Odvtedy ho dávam najmä ako prevenciu proti krivici...
Dá sa tomuto zdravotnému problému predísť pravidelným užívaním tak preto ho denne dávame...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.3.2021
dečko

déčko má veľmi veľa výhod, preto je u nás základ..!

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
21.3.2021
Vitamíny

Vitamín D je pre deti základ. Vigantol je u nás na dennom poriadku. Dve kvapky nám pediatrička predpísala a tým sa riadim. Odporúčam všetkým mamičkám, pre každé dieťa.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 1 až 15
Strana:>>

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.