VIGANTOL gtt por 1x10 ml/5 mg (fľ.skl.hnedá)

Hodnotenie:
5 z 5
Priemer z 102 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
31.5.2020
Vit.D

Déčko nesmie chýbať v prvých týždňoch života...Vigantol je dobrý...Skúsenosti s ním mám aj ja a aj sestra pri deťoch...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
30.5.2020
krivica

prevencia proti krivici! malym detom ho treba davat..prevencia je dolezita..vsetkym mojim detom som ho davala..a najmensiemu este aj davam..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.5.2020
vitamin

vitamin D nie je jednoduche ziskat zo slnka a uz vobec to nie je jednoduche pre deti, preto davame Vigantol a som rada, ze jestvuje aj takyto sposob :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
1.5.2020
vitamín

vitamín D je must have pri deťoch - preto ho na predpis pediatričky dávam - odporúčam

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.4.2020
Paula

Paule kazdy jeden den davam vigantol,pre istotu,preventivne,vela som o vyhodach vitaminu D citala,a kedze je prospesny tak davam,dve kvapky denne a mam istotu,ze bude ho mat dost:)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
26.4.2020
Odporucanie

Detsky pediater nam predpisal a zaroven aj odporucil uzivanie Vigantolu...ze by som ho mala Filipkovi vybrat a zacat davat...aby bol zdravy...aby kosticky rastli a boli pevne...tak som tak aj urobila...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
23.3.2020
dcérka

dcérke tento vitamín D prepísala dr. preto ho denne dávame..je v praktickom balení..vo forme kvapiek je to super..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
13.3.2020
predčasniatko

naše malé predčasniatko užíva Vigantol, s papaním nie je vôbec problém :) a aspoň má dostatok déčka :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
23.2.2020
DETI

KVALITNY VITAMIN KTORY BY MALI PAPAT VSETKY DETICKY! :) A TO NIELEN V ZIME, ALE Z MOJHO POHLADU JE DOBRE HO DAVAT POCAS CELEHO ROKA.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
14.2.2020
Krivica

Vigantol OK.. par kvapiek denne staci aby sa predislo krivici.. co je podla mna uzasne.. preto ho davam Nikolaskovi..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
13.1.2020
Predcasne

Moja dcerka sa nam narodila predcasne,mala som z toho zo zaciatku obavy.Ale myslim,ze boli zbytocne.Aj z tohto dovodu mi detsky doktor predpisal Vigantol.Aby som jej ho davala.Aby bez problemov rastla.Aby sa jej hlavka zrastla,aby bolo vsetko ako ma byt.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
3.1.2020
vigantol

dobré kvapky, jednoduché dávkovanie, dlhšie vydržia, kvalitné zloženie

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
9.12.2019
Déčko

Vigantol Bianka dobre znáša:) Používame ho skoro od narodenia:)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
2.12.2019
krivica

davame Vigantol denne po dve kvapky.tak nam to odporucila a predpisala doktorka ako prevenciu krivice.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
18.11.2019
Prevencia

Vigantol je fajn.Na to aby dieta malo dostatok D vitaminu stacia 2 kvapky denne.Co je parada.Odporucam.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 46 až 60
Strana:<<>>

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.