VIGANTOL gtt por 1x10 ml/5 mg (fľ.skl.hnedá)

Hodnotenie:
5 z 5
Priemer z 106 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
6.10.2021
Vitamín D

Déčko je vitamín ktorý je podstatné deťom dávať.. Vigantol má kvalitné zloženie.. Vhodné je pri deťoch dlhodobé užívanie..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.9.2021
Krivica

Vigantol nám pre Peťka predpísala pediatrička ako prevenciu pred krivicou,keďže má len pár týždňov.Po dve kvapky a super.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
21.9.2021
vitamin

dobry, kvalitny vitamin - kvapky Vigantol davame uz skoro rok - odporucam:)))

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
18.9.2021
kvapky déčko

déčko v kvapkách je to najlepšie pre malinké detičky, nám sa Vigantol osvedčil pri oboch detičkách a dáva ho aj sestra neterke. má zloženie ktoré zaručí dostatok vitamínu.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
11.9.2021
Vitamín D

Vitamín D dávam deťom celý rok, máme doma malé dvojičky a teda chcem aby mali dosť déčka. Aby nepocítili deficit. Pediatrička nám predpísala Vigantol. Dve kvapky každý deň.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
12.8.2021
Kvapky

Déčko vo forme týchto kvapiek je pre deti to najlepšie!

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
4.8.2021
..preventívne..

..preventívne dávame vigantol dcérke..mám s ním dobrú skúsenosť aj ja sama som ho užívala keď som mala nedostatok vitamínu D a veľmi mi pomohol..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
21.7.2021
kvapky

vitamin v kvapkach je to naj.. vigantol mi predpisal pediater pri oboch mojich babach.. vydrzi dlho kedze staci davat po dvoch kvapkach..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
21.7.2021
Prvé mesiace

Pri deťoch je vitamín D nutný...Dávam ho Izabellke už od asi troch týždňov alebo tak nejako...Pediatrička nám Vigantol predpísala...Dávam ho na lyžičke s troškou mliečka...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
9.7.2021
Vitamín

Dostatok vitamínu D je pre deti základ-Vigantol nám pediatrička predpísala pred pár mesiacmi.Odvtedy ho dávame dennodenne po dve kvapky a mám istotu.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
25.6.2021
Prevencia krivice

Ako prevencia nám Vigantol pri Sofinke veľmi pomohol, dve kvapky a mala zaistený celodenný príjem vitamínu a aspoň som sa nemusela stresovať:)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
11.6.2021
vit.D

vitamin D treba. nasej princeznicke ho davam uz niekolko mesiacov. super, ze flasticka vydrzi dlhsiu dobu.

Pre 0 z 1 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
7.6.2021
Krivica

Ako prevencia pred krivicou je Vigantol veľmi fajn..Užíva ho Milanko každý deň..Dve kvapky a mám istotu..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.5.2021
Prevencia krivice

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.5.2021
Kvapky

TOP vitamín D v kvapkovej forme - odporúčam...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 1 až 15
Strana:>>

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.