VIGANTOL gtt por 1x10 ml/5 mg (fľ.skl.hnedá)

Hodnotenie:
5 z 5
Priemer z 102 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
11.11.2019
vyhody decka

vitamin D ma podla mna kvantum vyhod..je dobry ako prevencia pred krivicou..je fajn aj pri raste, ked sa dieta vyvija a taktiez je fajn co sa tyka energie..pretoze pri jeho nedostatku sa prejavuje aj unava vo vacsej miere..s Vigantolom mame super skusenost..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.10.2019
Preventívne

Dve kvapky Vigantolu dávame denne,jak prevenciu pred krivicou.Je fajn.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
16.10.2019
Fontanela

Myslim ze je podstatne aby sa detom hlavka zrastla dobre a pomerne rychlo. Aj preto som Vigantol v lekarni vybrala ked mi ho detska doktorka predpisala pre dcerku.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
7.10.2019
prevencia

prevencia pred krivicou musí byť..preto Vigantol dávam každý deň..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
26.9.2019
Bianka

Pocula som od kamaratiek co vsetko moze nastat ak ma male dietatko nedostatok decka. Preto som sa potesila ked nasa detska doktorka nam Vigantol predpisala. Odvtedy davam Bianke tieto kvapky kazdy den.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
13.9.2019
PREDCASNE

MICHAL SA MI NARODIL PREDCASNE. AJ PRETO NAM JEHO DOKTORKA PREDPISALA VIGANTOL, KTORY SOM NASLEDNE V LEKARNI VYBRALA A DAVAM MU HO KAZDY DEN. PODLA MNA JE VELMI PODSTATNE ABY SME DECKO DETOM DAVALI!

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.8.2019
krivica

vigantol davam gretke kazdy den. pravidelne. predpisala nam ho detska doktorka ako prevenciu pred krivicou. nema problem s uzivanim co som rada.

Pre 0 z 1 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
12.8.2019
Fontanela

O Vigantole som sa prvýkrát dozvedela od kamošky, keď som bola tehotná. Neskôr po pôrode nám ho predpísala detská doktorka ako prevenciu a tiež aby sa našej malej skôr zrástla fontanela. Odporúčam ho dávať deťom :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
17.7.2019
predcasne

mam predcasne narodenu dcerku - preto jej davam Vigantol:)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
19.6.2019
vitaminiky

tento vitamin nam predpisala doktorka kedze nas syncek sa narodil skor ako sme ocakavali..vraj pri predcasne narodenych detickach je velmi podstatny vigantol..takze kazdy den ho malemu davam..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
6.6.2019
prevencia

super vitamin D - ktory dcere predpisala nasa detska doktorka :) je fajn ako prevencia - davame ho cely rok :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.5.2019
Vitamin D!

nedostatok vitaminu D moze sposobit velke problemy...preto som bola rada ze doktor nasmu Brankovi Vigantol predpisal...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
17.5.2019
janka

jankina detska doktorka nam odporucila uzivat vigantol kedze sa mala predcasne narodila..takze ho davame..nemame s nim ziadny problem..davame ho kazdy den..:)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
18.4.2019
Vitamiiiny

Vitamiiiny detickam treba. Davala som Vigantol dcerka Sofinke a teraz ho davam aj malemu Miskovi, kedze ma len par mesiacov a som si ista, ze ho potrebuje. Odporucam ho. Je to fajn prevencia.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
4.4.2019
tobias

Vigantol som kupila na odporucenie nasej detskej lekarky kedze syncek sa mi predcasne narodil :) je super :) sadol mu ako uliaty ani s jeho uzivanim nemame problem :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 61 až 75
Strana:<<>>

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.