BRUFEN SIRUP sir 1x100 ml (fľ.skl.hnedá)

Hodnotenie:
5 z 5
Priemer z 62 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
17.5.2022
Ked sa vyskytne teplota, alebo horucka so zubov

Vyhovuje mi jednoduche davkovanie hlavne aj co sa tyka mojho dietata, kedze drobcovi je lepsie davat sirupy, takze parada.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
8.4.2022
zvysena teplota

mame doma v zasobe, v pripade potreby len precitam pribalovy letak a davkovanie je jednoduche.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
2.3.2022
Horucka u deti aj dospelych

Ako pre dospelych tak aj pre deti je super, davkovanie akurat a rychlo zabera :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
7.2.2022
Od teploty pre deti

Nas pomocnik pri znizovani teploty. Kedze deti maju problem s prehltanim tabliet, je super, ze je dostupna aj takato forma lieku, ktora rychlo zabera.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
5.1.2022
Menštruačná bolesť

Keďže nemám veľmi rada lieky v tabletovej forme tento brufen sirup mi vyhovuje, keďže si ho dávam zakaždým od bolesti brucha pri menzese.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.11.2021
chripka

Myslela som si, že nebudem vedieť dať našej malej Lucke sirup. Ale pri tomto sirupe je super aj pomôcka na dávkovanie, takže chrípka u nás nemá šancu.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
10.11.2021
od teploty

super sirup, naším malým šinterom rýchlo zabral. páči sa mi aj dávkovanie, takže neboli žiadne boje ani presviedčanie aby to deti užívali :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
8.10.2021
Znizenie teploty

Teplota dcerke rychlo klesla. Som rada, ze som ho mala doma a mohla ho rovno pouzit.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
14.9.2021
hurúčka

po nastupeni do skolky prisli prve choroby :( brufen nam pomohol zvladnut prve dni teplot

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
18.8.2021
Pri horúčke

Najlepší sirup pre deti keď majú horúčku, používame od prvej choroby

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
31.7.2021
rast zubov

Brufen používam pravideľne keď sa dcérke tlačia zúbky, potlačí bolesť, zníži teplotu a dcérka spí oveľa lepšie

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
20.7.2021
virus

Dcéra doniesla zo škôlky nejakú virózu a sirup u nej zabral do pár minút :) striekačkou ho pekne vypila a hlavne nebolo všetko od sirupu :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
30.6.2021
teplota z ockovania

kupila som ho dcerke kvoli reakcii na prve ockovanie, pomohol jej, mala vysoku teplotu

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
1.6.2021
vysoke horucky

zaucinkoval naozaj rzchlo, dcera ho pekne vypila cez spriekacku

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
31.5.2021
prerezávanie zubov

Pomáha pri bolestiach deťom aj pri horúčke rýchlo účinkuje a rýchlo zníži horúčku

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 1 až 15
Strana:>>

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.