WOBENZYM tbl ent 800 (liek.plast.-klin.bal.)

Hodnotenie:
5 z 5
Priemer z 142 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
19.1.2022
prevencia

wobenzym je dobry na imunitu, je mozne ho uzivat dlhodobo, co je jeho velkou vyhodou a teda osobne ho beriem uz nieco cez dva roky. odvtedy som nebola chora.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
18.1.2022
Zápal

So zápalmi močových ciest mi pomohol Wobenzym s antibiotikami. Odporučil mi ho môj obvodný lekár, keď mi predpisoval aj antibiotiká. Do pár dní sa mi polepšilo.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
7.1.2022
Imunita

Na imunitu je Wobenzym velmi dobry. Vdaka nemu som zdrava a to cely rok!

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
20.12.2021
Mykóza

Wobenzym mi pomohol vyliečiť sa z mykózy a už ju viacej nedostať. Enzýmy sú pre telo veľmi prospešné, odporúčam ich užívať každému človeku. Aj na imunitu super.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
13.12.2021
uraz

stal a mi uraz, posmykla som sa na zladovatelom chodniku, odniesla si to ruka, nastastie len narazena, ale bolo to bolestive a opuchnute, dr na pohotovosti mi odporucal klud a Wobenzym, tak som si ho kupila a velmi mi pomohol:)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
7.12.2021
Imunita

Podporovať imunitu Wobenzymom je účinné... Užívam ho už skoro pol roka... Odporučila mi ho moja doktorka... Trápili ma časté problémy s mykózou...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
25.11.2021
Prevencia

Wobenzym je dobrý ako prevencia...vďaka nemu v tomto chladnom počasí som zdravá...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
18.11.2021
Zápal

Na zápal sú antibiotiká s Wobenzymom tým najlepším kombom. Účinkujú spoľahlivo a zbavia zápalu úplne. Netreba sa báť, že sa zápal za pár týždňov následne vráti :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
5.11.2021
imunita

na imunitu je tento liek super pomoc!

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.10.2021
operácia

po operácii mi môj ošetrujúci lekár odporučil aby som si v lekárni zakúpila Wobenzym pre lepšie hojenie, dala som si poradiť, kúpila som si ho a operovaný členok sa mi zahojil celkom rýchlo, rovnako aj bolesti ustúpili a tiež aj opuch zmizol. odporúčam po operácii aj úraze ;)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.10.2021
Imunita

Na imunitu je Wobenzym pre mna cislo jedna! Ucinny, v praktickom velkom baleni sa da kupit. Kupujem ho od minuleho roka aj rodicom ako prevenciu pred chorobami.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
21.10.2021
Zápal

Pri zápale Wobenzym pomáha výrazne. Má protizápalový účinok. Pri dlhodobom braní veľká pomoc!

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
19.10.2021
Mykoza

Pri mykoze mi vyrazne v kombinacii s liecbou od gynekologicky pomohol. Kupila som si ho na odporucanie lekarnicky. Uzivam ho pravidelne a trikrat denne. A ma dobry vplyv aj na imunitu.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
30.9.2021
Prevencia

Podpora imunity super...wobenzym je velmi fajn...v lekarni mi ho magistra odporucila...ze najma pocas takehoto chripkoveho obdobia je super...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.9.2021
Zápal

Pri zápale veľká pomoc.S antibiotikami som sa rýchlo vyliečila a zápal sa mi už niekoľko mesiacov nevrátil.Užívam ho stále.Odporúčam.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 1 až 15
Strana:...>>

Neprehliadnite ďalšie prípravky

LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.