WOBENZYM tbl ent 800 (liek.plast.-klin.bal.)

Hodnotenie:
4,9 z 5
Priemer z 54 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
4.12.2019
enzymy

wobenzym obsahuje kvalitne enzymy, ktore maju protizapalovy a protiopuchovy ucinok - je fajn - odporucam

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
18.11.2019
Imunita

Wobenzym uzivam uz asi styri mesiace.Zacala som ho uzivat z dovodu,ze som bola kazdu chvilu chora.Vonku 30 stupnov a ja doma v posteli s nadchou a kaslom.A opakovalo sa to casto.Kamoska mi poradila enzymy a tie mi ozaj pomohli.Teraz som fit.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
11.11.2019
jesen, jar

Wobenzym ma drzi pri zdravi najma v takom hektickom obdobi ako je jar a jesen..kedysi som v takomto obdobi vacsinou vylahla..no dnes nie..som zdrava a mozem si uzivat krasy tychto rocnych obdobi..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.10.2019
Zápal

Pri zmene počasia ma zvykol zakaždým lapnúť zápal močového mechúra.Našťastie odkedy som užívala antibiotiká a s nimi Wobenzym,tak odvtedy mám pokoj.Enzýmy sú fajn.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
16.10.2019
Mykoza

Nasadila som si Wobenzym popri liecbe mykozy a fakt super. Prospelo mi to. Uz som sa jej uplne zbavila.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
7.10.2019
pomocná liečba

užívať som začala tento liek ako pomocnú liečbu k antibiotikám a je fajn.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
26.9.2019
Jesen

Wobenzym som zacala uzivat minuly rok zaciatkom jesene. Kedze zakazdym pri prichode zimy som zvykla byvat chora. Odkedy ho beriem tak som zdrava ako ryba.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
13.9.2019
IMUNITA

WOBENZYM UZIVAM NA IMUNITU UZ NIEKOLKO MESIACOV A JE FAJN. SOM VDAKA NEMU ZDRAVA A PLNA ENERGIE.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
20.8.2019
po operacii - zotavovanie

pred nedavnom mi operovali nohu - ked mi lekari povedali, ze nech ratam nejaky ten rok na zotavenie tak som skoro odpadla, nastastie mi odporucili uzivanie enzymov, Wobenzym, ktory mi pomoze skor sa zotavit a najma opuch sa mi celkom skoro stratil :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
12.8.2019
Zápal

Mala som zápal močových ciest, rezáka, bolo to nepríjemné, našťastie som neotáľala a zašla som k lekárovi, ktorý mi pomohol a taktiež mi odporučil aby som si kúpila Wobenzym.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
19.6.2019
uraz

liek Wobenzym som kupila manzelovi..na odporucanie jeho doktorky..kedze je po uraze a momentalne sa doma zotavuje..som rada, ze bez problemov ho uziva..aj bolesti odozneli a aj opuch uz ustupil..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
17.5.2019
posilnenie imunity

na imunitu uz cca pol roka uzivam liek Wobenzym..je to super liek vdaka ktoremu som zdrava..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
2.5.2019
operacia

operacia kolena bola pre mna nocnou morou - no nastastie liek Wobenzym mi pomohol sa skoro zotavit a mohla som sa vratit co najskor spat ku sportu ktory ma tak naplna :)))

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
18.4.2019
Mykoza

Mykoza je najhorsi problem, s ktorym som kedy musela bojovat. Svrbenie a palenie mi vedelo nenormalne zneprijemnit zivot. Nastastie uz pol roka nemam ziadne problemy :-) Wobenzym je fajn :-)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.3.2019
..zapal..

..na liecbu zapalu je liek Wobenzym ako stvoreny!!!..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 1 až 15
Strana:>>

Neprehliadnite voľnopredajné prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.