WOBENZYM tbl ent 800 (liek.plast.-klin.bal.)

Hodnotenie:
4,9 z 5
Priemer z 74 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
29.6.2020
imunita

Wobenzym na imunitu je skvelá voľba!!!

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
25.6.2020
gyn:/

zenske problemy,mykoza ma trapila dlho.neustale pomaly mesiac co mesiac a zakazdym po mesiacikoch.teraz uz cca styri mesiace je mi dobre.som bez toho.preto Wobenzym odporucam kazdej zene ktoru trapi nieco podobne ako mna.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
11.6.2020
Imunita

Roky som mala problemy s imunitou...Teraz je to uz nastastie uplne inak...Citim sa velmi dobre...Je to trosku cez rok co Wobenzym uzivam...A oplati sa...Dokaze pomoct vyhnut sa zdravotnym problemom...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
30.5.2020
operacia

muzovi som ho zakupila pretoze je po operacii - oplati sa :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.5.2020
mykoza

mykoza ku mne prichadzala pomaly kazdy mesiac po menzese, isla som si kvoli tomu pomaly oci vyplakat :/ ale dnes je uz dobre, su to tri mesiace co som problem nemala a to odkedy mi gyn nasadila liecbu cipkami a k tomu som zacala Wobenzym uzivat :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
19.5.2020
Imunitaaa

Najlepsi liek na imunitu..Skusila som toho uz vela..Ale vysledky mi priniesol len Wobenzym..Takze uz nic ine ani nekupujem..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
3.5.2020
oper. kolena

po operacii kolena som ho uzival niekolko mesiacov az kym som sa nepostavil na vlastne nohy - ozaj mi pomohol tie bolesti odozneli a opuch sa tiez celkom rychlo stratil

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
1.5.2020
operácia

po operácii mi Wobenzym odporučil môj operatér - a som rada, že som si dala povedať a zakúpila som si ho lebo vďaka tomu som sa o pár mesiacov skôr mohla postaviť na nohu a zaťažovať ju

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.4.2020
prevencia

ako prevencia mi vyhovuje - Wobenzym si davam denne uz skoro rok a zima bola bez problemov - ani nadcha ani nic

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
22.4.2020
posilnenie imunity

uzivam Wobenzym na posilnenie imunity a osvedcil sa mi:))

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
31.3.2020
Imunita

Problémy s imunitou u mňa začali nečakane, myslela som, že je to len nádcha, chrípka, že to prejde. Ale mýlila som sa. Netreba ani niečo také podceňovať. V lete to budú dva roky, čo Wobenzym užívam. A odporúčam ho každému s problémami s imunitou!

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.3.2020
Mykoza

Wobenzym mi odporučila moja gynekologička popri liečbe mykózy, ktorú mi nasadila. Pomohlo mi to. Odporúčam každej žene pri takýchto ženských patáliách.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
13.3.2020
zápaly

užívanie Wobenzymu spolu s antibiotikami na zápal má význam :) ale deň čo deň je nutné enzýmy užívať aby sa ten zdravotný stav zlepšil

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
26.2.2020
operacia kolena

nestastne som na lyziach padol.museli ma operovat.teraz sa zotavujem.uzivam wobenzym a citim ze mi je lepsie.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
23.2.2020
MYKOZA

PRI OPAKOVANYCH MYKOZACH JE WOBENZYM SUPER AKO POMOCNA LIECBA. SAMA NA VLASTNEJ KOZI SOM SA O TOM PRESVEDCILA. A ODPORUCAM HO.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 1 až 15
Strana:>>

Neprehliadnite voľnopredajné prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.