DETRALEX tbl flm 60x500 mg (blis.Al/PVC)

Hodnotenie:
3,5 z 5
Priemer z 29 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
1 z 5
9.9.2015
trombóza

Pri prečítaní vedľajších účinkov, mi bolo zle, ale manželovi ho "odporučili" tak ho poctivo bral i keď som mu denne pichala Fraxiparine forte...už mám manžela doma v urne, vykrvácal do brušnej dutiny...takže som proti užívaniu Detralexu!!!!

Pre 69 z 102 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
3 z 5
27.1.2015
Krčové žily

Brala som Detralex ale behať stále pre recept bolo komplikované tak som sa prestavila sama na Mobivenal- v účinku som postrehla rozdiel z Mobivenalu ma nebolieval žalúdok- na nohy a n očné krče úplne rovnaký efekt ako Detralex. Cize z mojej skúsenosti Mobivenal=Detralex.

Pre 70 z 88 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
25.11.2014
krcove zily,a hemoroidy

moj manzel bral detralex,ale lekarnik mu odporucil mobivenal.no musim povedat ze sa neda porovnat v liecbe Detralex a Mobivenal.nakolko Detralex je Liek,a Mobivenal je vyzivovi doplnok.moj manzel ako bral mobivenal ,tak zacal aj priberat.a cenovo,cenovo je to skoro to iste.Detralex 120ks stoji priblizne 26 e,a mobivenal 2 balenia vide okolo 25e.takze velky rozdiel v cene neni,ale co sa tyka ucinku rozdiel je velmi velky.mozno ze to robia aj pomocne latky,ktore su pouzite privyrobe lieku,po nasom povedane,,Generika,,.a mam aj osobnu skusenost,ze lieky original maju svoju cenu,ale generikami sa clovek dopracuje,este ku viac chorobam ako ma,a skor mu zdravotne zlyha cely organizmus.

Pre 71 z 86 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
12.8.2014
kŕčové žily

Brala som aj MOBIVENAL a nedá sa to porovnať s DETRALEXOM. Po DETRALEXE som už na druhý deň cítila zlepšenie. Nohy ma prestali bolieť. MOBIVENAL mi nezaberal ani po týždni.

Pre 58 z 71 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
24.7.2014
Hemoroidy

Mobivenal je podstatne lacnejsi a ma rovnake zlozenie. Ide o to, ze je zaradeny ako "vyzivovy doplnok". Otec berie uz dlhsie, vymenu mu odsuhlasil lekar.

Pre 29 z 37 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
3 z 5
22.7.2014
CARDIO

DOBRE,ALE UZ SI TO NEBUDEM MOCT DOVOLIT,SU VELMI DRAHE

Pre 29 z 33 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
2 z 5
9.12.2013
Vonkajsie hemoroidy

Este neviem s uzivanim liekov som zacal len dnes ale vysledok urcite zverejnim no a cena tohto lieku je pre mna dost vysoka ale dufam ze zaberie.

Pre 11 z 13 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
2 z 5
14.8.2013
Vonkajsie hemoroidy

Od dr som isla rovno do lekarne a bum, ze Detralex- 16,- eur !!! Skoro ma natiahlo, nekupila som ho. Teraz pouzivam Factu krem, no citam tu, ze su ludia spokojni...asi niekoho na ulici ozbijam a pojdem si ho kupit aj ja ;)

Pre 24 z 28 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.6.2013
Flebotrombózy

Každý doktor Vám doporučí užívanie Detralexu. Prečo v konečnom dôsledku politici, zrušili doplatky poisťovní za tento liek ? Lacnejšia lieková náhrada nie je ! Mobivenal je len výživový doplnok, bez kontroly zloženia. My, s nižšími dôchodkami Detralex nevládzeme zaplatiť. Dávame na váhu: chlieb, alebo Detralex? Bez chleba zomrieme skôr... Detralex je na vedľajšej koľaji. Občania, prepáčte za výraz: HAJZLI POLITICKÍ !

Pre 118 z 124 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
15.5.2013
Hemoroidy

Doteraz čípky ,masti a pod.Zobral som Detralex stačilo 3x2 tri dni a potom týždeň jednu denne a OK./na cca pol roka-zatiaľ/.Zdá sa že je to oveľa efektívnejšia liečba ako masti.Potom často stačí ak človek cíti prvé príznaky /vyparenú riť/ tak 3x2 jeden deň a potom cca 3 dni po jednej.Takže jedno bal /60 tabl/ vydrží dlhšie a 15 evri je dobrá investícia....

Pre 27 z 31 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
1 z 5
24.8.2012
žilova nedostatočnosť

dobrý výrobok, ale veľmi drahý.

Pre 37 z 40 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
1 z 5
17.7.2012
krcove zily v tehotenstve

kedze sa 30tbl detralex neda na Slovensku kupit a 60tbl je na mna moc drahy (k tomu ho nestihnem vyuzivat do konca tehotenstva) tak nemam skusenosti a musim siahnut po bylinkovych pripravkov

Pre 9 z 13 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
16.6.2012
Kŕčové žily

Bolesť v nohách rýchlo ustúpila. Používala som ho 2 mesiace a jeho účinky pretrvávajú dodnes.

Pre 25 z 28 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
25.4.2012
Hemoroidy

Super efekt. Celú jar som mal pokoj od hemoroidov.

Pre 33 z 38 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 16 až 29
Strana:<<
12

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.