DETRALEX tbl flm 120 (blis.Al/PVC)

Hodnotenie:
3,4 z 5
Priemer z 20 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
1 z 5
30.10.2017
Hemoroidy

Lekár mi ho predpísal, keď ma akútne trápili hemoroidy. Ja som recept zahodil a kúpil si lacnejšiu voľnopredajnú masť a vlákninu. Samému mi je zle z celého nášho zdravotného systému. Liek je dobrý. Hemoroidmi, flebitídou a krčovými žilami žilami trpí množstvo ľudí a poisťovňa z toho nepreplatí ani cent? Dúfam, že tento zdravotný systém založený na ,,pseudosolidarite" skončí a ľuďom, celý život platiacim odvody, sa dostane kvalitnejšia starostlivosť a nižšie doplatky. Príživníci si ju nezaslúžia.

Pre 4 z 5 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
3 z 5
23.9.2017
kŕčové žily

beriem Detralex zhruba jeden rok a nevidím nejaké zázračné zlepšenie. Podotýkam, že denne beriem aj Furon na odvodňovanie z titulu kardiologickej komplikovanej diagnózy. Chcem len autorom- tvorcom cenotvorby odkázať, že kiež by podochli do posledného, pretože drvivá väčšina pacientov je odkázaná na Detralex a namiesto toho, aby im uľahčili život, im ho komplikujú. A just a just robiť zle občanovi, ktorý balansuje na okraji žobráctva a nemôže si dovoliť platiť plnú úhradu za liek. Ja si kupujem tzv. ekonomické balenie -150 ks za eur 35, a keď beriem 3 tabletky denne, je to tak na 50 dní, teda vyše jeden a pol mesiaca. Ovšem za socializmu, ak by mal pacient platiť každých 50 dní tisíc SKK, asi by z toho boli fukoty. Neviem, či sa za socíku platila takisto plná úhrada za liek, keďže som esšte vtedy naň nebol odkázaný. Nech sa skutočne hanbí táto vláda a jej zdravotnícky systém, je to výsmech Európy.

Pre 11 z 12 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
1 z 5
21.3.2017
zapuchnuté nohy , krčové žily

No mne osobne přatelé poradili pri návšteve aby som v lekárne zakoupil Cantalin a ono to má rovnaké zloženie , účinky a na prekvapenie je to o dosť lacnejšie.

Pre 12 z 12 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
14.8.2016
2 diagnózy

Rovnako výborný je výživový doplnok Mobivenal. Detralex som užívala od roku 2004 do r. 2011. Od r. 2011 užívam Mobivenal - u mňa úplne rovnaký účinok a ušetrila som kopec peňazí, navyše cez internet si už druhý rok za vynikajúcu cenu kupujem naraz 5 balení (120 tabliet/1 bal), Ja môžem za seba Mobivenal odporúčať.

Pre 18 z 20 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
4 z 5
13.7.2016
Žilová trombóza

Detralex je super aj na žily aj hemoroidy (mám oboje),ale je drahý a nemôžem si ho dlhodobo dovoliť.
p.s. Prajem tým politikom,ktorí určovali a uzákoňovali systém pladby za takéto potrebné a účinné lieky,aby dostali všetky tieto svinské choroby,no a potom by možno uzákonili aby chudobní pacienti na Slovensku boli zohľadnení v tomto smere. Lenže pri ich platoch si môžu dovoliť aj inú pre nich "cenovo bezproblémovú liečbu". No ale na Slovensku zvanom KOCÚRKOVO je to tak,že máme Európske alebo svetové ceny,lenže dôchodky a platy sú KOCÚRKOVSKÉ...

Pre 66 z 69 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
13.11.2015
varixy

Kvôli cene som vysadila Detralex a skúsila Mobivenal. Začali sa mi tvoriť metličky, čo pri Detralexe roky nie. Aj ma občas začali nohy pobolievať, a tak som sa k Detralexu vrátila, efekt je jasný. Ale moju mamu z neho bolí žalúdok, mňa našťastie nie.

Pre 26 z 31 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
1 z 5
9.9.2015
trombóza

Pri prečítaní vedľajších účinkov, mi bolo zle, ale manželovi ho "odporučili" tak ho poctivo bral i keď som mu denne pichala Fraxiparine forte...už mám manžela doma v urne, vykrvácal do brušnej dutiny...takže som proti užívaniu Detralexu!!!!

Pre 32 z 49 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
3 z 5
27.1.2015
Krčové žily

Brala som Detralex ale behať stále pre recept bolo komplikované tak som sa prestavila sama na Mobivenal- v účinku som postrehla rozdiel z Mobivenalu ma nebolieval žalúdok- na nohy a n očné krče úplne rovnaký efekt ako Detralex. Cize z mojej skúsenosti Mobivenal=Detralex.

Pre 34 z 42 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
25.11.2014
krcove zily,a hemoroidy

moj manzel bral detralex,ale lekarnik mu odporucil mobivenal.no musim povedat ze sa neda porovnat v liecbe Detralex a Mobivenal.nakolko Detralex je Liek,a Mobivenal je vyzivovi doplnok.moj manzel ako bral mobivenal ,tak zacal aj priberat.a cenovo,cenovo je to skoro to iste.Detralex 120ks stoji priblizne 26 e,a mobivenal 2 balenia vide okolo 25e.takze velky rozdiel v cene neni,ale co sa tyka ucinku rozdiel je velmi velky.mozno ze to robia aj pomocne latky,ktore su pouzite privyrobe lieku,po nasom povedane,,Generika,,.a mam aj osobnu skusenost,ze lieky original maju svoju cenu,ale generikami sa clovek dopracuje,este ku viac chorobam ako ma,a skor mu zdravotne zlyha cely organizmus.

Pre 46 z 56 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
12.8.2014
kŕčové žily

Brala som aj MOBIVENAL a nedá sa to porovnať s DETRALEXOM. Po DETRALEXE som už na druhý deň cítila zlepšenie. Nohy ma prestali bolieť. MOBIVENAL mi nezaberal ani po týždni.

Pre 40 z 50 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
24.7.2014
Hemoroidy

Mobivenal je podstatne lacnejsi a ma rovnake zlozenie. Ide o to, ze je zaradeny ako "vyzivovy doplnok". Otec berie uz dlhsie, vymenu mu odsuhlasil lekar.

Pre 16 z 21 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
3 z 5
22.7.2014
CARDIO

DOBRE,ALE UZ SI TO NEBUDEM MOCT DOVOLIT,SU VELMI DRAHE

Pre 16 z 19 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
2 z 5
9.12.2013
Vonkajsie hemoroidy

Este neviem s uzivanim liekov som zacal len dnes ale vysledok urcite zverejnim no a cena tohto lieku je pre mna dost vysoka ale dufam ze zaberie.

Pre 8 z 10 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
2 z 5
14.8.2013
Vonkajsie hemoroidy

Od dr som isla rovno do lekarne a bum, ze Detralex- 16,- eur !!! Skoro ma natiahlo, nekupila som ho. Teraz pouzivam Factu krem, no citam tu, ze su ludia spokojni...asi niekoho na ulici ozbijam a pojdem si ho kupit aj ja ;)

Pre 16 z 20 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.6.2013
Flebotrombózy

Každý doktor Vám doporučí užívanie Detralexu. Prečo v konečnom dôsledku politici, zrušili doplatky poisťovní za tento liek ? Lacnejšia lieková náhrada nie je ! Mobivenal je len výživový doplnok, bez kontroly zloženia. My, s nižšími dôchodkami Detralex nevládzeme zaplatiť. Dávame na váhu: chlieb, alebo Detralex? Bez chleba zomrieme skôr... Detralex je na vedľajšej koľaji. Občania, prepáčte za výraz: HAJZLI POLITICKÍ !

Pre 97 z 103 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 1 až 15
Strana:
12
>>

Neprehliadnite voľnopredajné prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.