ALLERGODIL aer nas 1x5 ml (fľ.skl.hnedá)

Hodnotenie:
5 z 5
Priemer z 91 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
6.6.2022
Silna alergia

Vydrzi dlho, pomaha pri viacerych alergickych prejavoch, takze za mna len toto. Tento zaciatok sezony by som bez allergodilu asi nedala.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
16.5.2022
Sezonna a pelova alergia

Na alergiu je toto topka, nedam dopustit, dokonca si ho zacal striekat uz aj manzel, zrejme mu vadi zacinajuca sa kvitnuca sezona.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
2.2.2022
Neprijemne prejavy alergie

Vyborny sprej, rychlo pomoze pri prvych priznakoch alergie, rovnako mi ju pomaha udrziavat pod kontrolou.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
4.1.2022
Alergia v sezone

Na tento sprej nedam v case silnej sezonnej alergie dopustit. Par strekov a citim sa lepsie.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.11.2021
Priznaky alergie

Na zaciatku som si myslela, ze ide o prechladnutie. Stale som kychala, fukala si nos, opuchnute oci. Nakoniec som ale zistila ze ide o alergiu a skusila tento sprej. Priznaky su fuc a citim sa lepsie.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
10.11.2021
Alergia v sezóne

Skúšala som rôzne spreje a lieky na potlačenie alergie...ale až allergodil mi pomohol...Takže fakt cítim úľavu a nechce sa mi stále kýchať...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
4 z 5
13.10.2021
alergia

Sezónne alergie mi dávajú zabrať. Pokosená tráva, peľ, prach. Mávam opuchy a o kýchaní ani nehovorím. Našťastie mi v tomto allergodil pomáha, inak by som ani von nevyšla.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
8.10.2021
celorocna alergia

esteze je nieco taketo na trhu, co sa da uzivat celorocne. pre mna velka pomoc a rychla ulava.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
14.9.2021
slna alergia

mavam silnu alergiu po cely rok, pomaha mi ju zvladnut a nemusim brat stale tabletky

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
13.9.2021
Alergia

Moja alergologička nebola v ambulancii, tak som si kúpila tento voľnopredajný allergodil a pomohol, ostanem pri ňom, neštípe ma v nose

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
30.8.2021
Celoročná alergia

Mám celoročnú alergiu,pomáha mi prežiť najhoršie obdobia na jar a na jeseň

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.8.2021
alergia

Účinné a pomerne lacné antihistaminiká, užívam už nejakú tú sezónu a pomáhajú

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
23.8.2021
funguje na alergiu

používam ho od jari, na odporúčanie mojej obvodnej lekárky

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
20.8.2021
alergia

Kupujem ho 2.sezonu, pomaha celej rodine. Doma mame 2 balenia aby si ho mohol zobrat kazdy do tasky a pouzit ked treba :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
1.8.2021
kýchanie a kašeľ počas alergie

Mávam upchatý nos kvôli alergii, mám celoročnú alergiu a začala som používať allergodil na doporučenie doktorky

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 1 až 15
Strana:>>

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Súvisiace články

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.