REPARIL-DRAGÉES tbl obd 40x20 mg (blis.PVC/Al)

Hodnotenie:
5 z 5
Priemer z 73 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
6.12.2019
opuch

vyborne pri opuchoch aj po operacii a pri problemoch so zilami

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.11.2019
Opuchy

Pouziva sa pri lieceni opuchov - ma siroke vyuzitie. Nestoja vela - su bez receptu.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
26.11.2019
Operácia

Brala som ich proti opuchom po dvoch operáciach a zakaždým mi pomohli

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
14.11.2019
Otras mozgu

Dostala som ho od lekárky na otras mozgu...
Nemusí byť ale vôbec na predpis, dajú sa kúpiť aj bez neho...
Mne pomohli..

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
4 z 5
11.11.2019
Žily

Kúpila som ich v lekárni na doporučenie kamošky, ktorá ich berie už dlhšiu dobu a má tiež také problém so žilami ako ja. Inak sa daju využiť na viacero diagnóz takže ja ich odporúčim, je to dobrá investícia.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
4 z 5
6.11.2019
Mala som ho po otrase mozgu

Brala som ho ked som bola po otrase mozgu a mam pocit, ze mi pomohol sa zotavit o nieco rychlejsie. Inak ho uzival aj moj manzel ked bol operacii na opuchy

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
17.10.2019
problémy so žilami

Kúpila som v ich lekárne, dala mi ich lekárnička, že dobre zaberajú na tie problémy so žilami čo mám ja, vôbec nie sú drahé a zlepšenie som pocítila rýchlo

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
9.10.2019
Žily

Dala mi ich doktorka na kŕčové žily, neberiem ich vôbec ešte dlho a už som pocítila nejaké zlepšenie, môžem ich odporučiť.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
2.10.2019
po operácii

kúpila som ich mojej maminke, ktorá bola vážnejšie operácii a odporučila nám ich jej lekárka,že sú to lieky bez predpisu a môžu dosť pomôcť s opuchmi po takýchto operáciách

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.9.2019
opuch po uraze

kupila som ho v lekarni, netreba nan vobec recept. pomohli mi pri opuchoch po uraze, tak isto aj s bolestou. mozem ich odporucit

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
18.9.2019
otras mozgu

Zacala som ho brat po otrase mozgu a ozaj mi pomohol sa rychlejsie uzdravit.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
17.9.2019
Operácia

Odporučila mi ho kamarátka po tom čo som absovovala operáciu keďže po predchádzajúcich operáciach ma dlhú dobu trápili opuchy. Musím povedať, že mi ozaj pomohol a opuchy sa stratili oveľa skôr ako pri ostatných operáciach.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
17.9.2019
Operácia

Odporučila mi ho kamarátka po tom čo som absovovala operáciu keďže po predchádzajúcich operáciach ma dlhú dobu trápili opuchy. Musím povedať, že mi ozaj pomohol a opuchy sa stratili oveľa skôr ako pri ostatných operáciach.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 61 až 73
Strana:<<

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.