REPARIL-DRAGÉES tbl obd 40x20 mg (blis.PVC/Al)

Hodnotenie:
5 z 5
Priemer z 73 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
14.7.2020
pomahaju s hojenim

tabletky mi velmi pomohli ked som mala nejake urazy,vzdy mi opuch zmizne velmi rychlo vdaka nim, preto ich odporucam stale kazdemu v mojom okoli ked ma takyto nejaky problem

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
19.6.2020
pomohli pri opuchu

vyborne tabletky pri opuchoch rozneho druhu, ci uz po operaci alebo po nejakom zraeni, dokonca po otrase mozgu. velmi dobre je to, ze su bez receptu takze si ich mozem kedykolvek zbehnut kupit

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
11.5.2020
otras mozgu

uzival som ich po otrase mozgu, ktory sa mi stal na futbale. pomohli mi sa rychlejsie zotavit, daju sa kupit aj bez receptu, nemusel som kvoli tomu behat k doktorovi ked mi dosli

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
6.5.2020
Opuch clenka

Brala som ho ked som bola po operaci clenka na opuchy, velmi mi pomohol. Tabletky su malinke tak sa daju brat aj bez zapitia vodou

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.4.2020
po otrase mozgu

začala som ich užívať po otrase mozgu pretože mi to odporučil lekár

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
21.4.2020
Super tabletky proti opuchom

Dobré tabletky na opuchy, pomáhajú rýchlo a dajú sa kúpiť aj bez receptu

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
7.4.2020
pomaha pri opuchoch

kupila som ho v lekarni za celkom dobru cenu, maju aj vacsie balenie ak niekto potrebuje, casto mam zvrtnuty clenok takze vtedy ho beriem

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
25.2.2020
opuchy

mavam casto opuchy kvoli tomu, ze sportujem a samozrejme sa prihodia nejake urazy castejsie. velmi mi pomahaju, odporucila mi ich doktorka

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
20.2.2020
opuch clenku

mala som ho kvoli opuchu clenku po uraze, clenok sa dal rychlo do poriadku, verim, ze aj vdaka tymto tabletkam

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
6.2.2020
problemy so zilami

doktorka mi povedala aby som si ich kupila, ze mi pomozu s mojim problemom so zilami a tak aj bolo

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
24.1.2020
pooperacne opuchy

....pomohol mi s opuchmi, ktore som mala po operacii...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
21.1.2020
...otras mozgu

...brala som ho po otrase mozgu, pomaha pri opuchoch a trosku aj tlmi bolest tym padom...

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
17.1.2020
Proti opuchom

Kupila som si ich v lekarni este pred operaciou pretoze su na opuchy a musim povedat, ze mi pomohli velmi, brala som po operacii dva tyzdne a krasne mi rany odpuchli

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
7.1.2020
Problémy so žilami

Odporučila mi ich doktorka kvôli problémom so žilami a veľmi mi pomohli

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
12.12.2019
TABLETKY PO OTRASE MOZGU

KUPILA SOM SI TIETO TABLETKY PO OTRASE MOZGU TENTO ROK V LETE. VELMI MI POMOHLI, SU AJ NA OPUCHY A POMAHAJU AJ S BOLESTOU

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 46 až 60
Strana:<<>>

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.