REPARIL-DRAGÉES tbl obd 40x20 mg (blis.PVC/Al)

Hodnotenie:
5 z 5
Priemer z 73 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
28.11.2020
Zápal žíl

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
25.11.2020
opuchy

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
20.11.2020
po otrase mozgu

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
18.11.2020
žily

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
1.11.2020
zapal zil

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
27.10.2020
Otras mozgu

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
20.10.2020
hojenie

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
30.9.2020
problem so zilami

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.9.2020
otras mozgu

veľmi mi pomohli po otrase mozgu, som rada, že mi ich v lekárni odporučili. ani nie sú také drahé, ja som si dávala dve do dňa

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
10.9.2020
Po otrase mozgu

odporučila mi ho lekárka po otrase mozgu, užívala som ho pár týždňov a veľmi mi pomohol pri zotavovaní

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
2.9.2020
Zápal žíl

Mala som ich ako doplnkovú liečbu pri zápale žíl a myslím, že dosť pomohli v procese liečenia

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
26.8.2020
problémy so žilami

od mladého veku mám problém s kŕčovými žilami a tieto tabletky mi veľmi pomáhajú

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
19.8.2020
otras mozgu

odporucili mi ho po otrase mozgu, vraj pomaha pri liecbe a tak som ho brala. nebol drahy ale davkovanie mi urcil lekar nakoniec

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
18.8.2020
zápal žíl

dostala som ich pri zápale žíl a veľmi mi pomohli, odporúčam ich

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
24.7.2020
pomoc pri otrase mozgu

mala som ich doplnok k liecbe pri otrasne mozgu, velmi mi pomohli

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 31 až 45
Strana:<<>>

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.