REPARIL-DRAGÉES tbl obd 40x20 mg (blis.PVC/Al)

Hodnotenie:
5 z 5
Priemer z 73 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
5 z 5
11.10.2021
Opuch

Keďže aktívne športujem často sa stane, že sa zraním. Naposledy si to odniesol členok a vtedy som si nasadila reparil. Pomohol zmierniť opuch.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
8.10.2021
Po-operačný stav

Po operácií kolena som si ich užívala v kombinácii s reparil sprejom. Veľmi účinná pomoc pri takých bolestiach.

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
14.9.2021
krpcove zily

musela som podstupit operaciu krcovych zil, reparil som uzivala na zmiernenie opuchov

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
13.9.2021
Opuch po operácii

Kúpila som na skúšku pre mamninu keď prišla z operácie a pomohol jej, zmiernil opuchy

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
25.8.2021
opuch

užívala som po operácii na zmiernenie opuchov

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
18.8.2021
Žili

Počas tehotenstva som mala problém s kŕčovými žilami. Ani po pôrode to neprešlo, doktorka mi odporučila toto dražé :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
1.8.2021
kŕčové žili

Užívala som ho potom ako som bola na opérácii kŕčových žíl, môžem doporučiť :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
22.7.2021
Kŕčové žili

Pri tomto lieku ma zaujala cena, kúpila som keď že sa bojím operácie a možem povedať, že moje problémy sa zmiernili

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
28.6.2021
Opuch noh z tepla

Kazde leto mam problem s opuchnutymi nohami, reparil som vyskusala na odporucanie kamaratky, zatial mi pomaha :)

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
24.6.2021
krcove zily

po porode som mala problem s bolavymi nohami a krcovymi zilami, reparil mi pomohol opuchy zmiernit

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
23.6.2021
opuch po autonehode

Po autonehode som mal problémy s opuchnutými miestami v okolí chrbtice, tabletky mi pomohli. Odporučila mi ich obvodná

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
4.6.2021
po operacne stavy

Kupila som ho mame, ktora bola po operacii a trapili ju opuchy noh

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
20.5.2021
opuchy po operácii

po operacii som si ho kupila, na odporucenie chirurga, pri opuchoch naozaj zabera

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
21.4.2021
krcove zili

po porode mam problemy s krcovymi zilami, vzhladom na starostlivost o deti, som si ho kupila a pomaha mi

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
12.4.2021
operácia platničiek

Kúpila som ho mame po operácii platničiek jej pomohol

Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 1 až 15
Strana:>>

Neprehliadnite ďalšie prípravky

Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.