DETRALEX tbl flm 60 (blis.Al/PVC)

Hodnotenie:
3,5 z 5
Priemer z 28 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
3 z 5
18.7.2021
opuch noch

dobry den moze pouzitia detralex boliet bedrove klby,? lebo odtedy mam stim proplem ako som zacal pouzivat liek ci je to nahoda?

Pre 9 z 10 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
1 z 5
2.5.2021
Hemoroidy

Vsetci, co sa stazujute na cenu, ani neviete, ako sa mate dobre. Mne sposobuje uz po tretej tablete hnusne zaludocne bolesti, nemozem to jest Vy mate moznost vyberu. Ja nie. Rovnako Flebaven. Je to humus...

Pre 6 z 8 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
2.4.2020
Žilova nedostatočnosť

Detralex pomáha, aj keď môže podráždit žalúdok citlivým ľuďom, žiadna náhrada ako Mobivenal nieje dobrá,vyskúšala ho a môžem porovnať cievna tiež povedala žiadne náhrady! je drahý a nieje v poriadku celá úhrada hm ale nohy máme len jedny nesetrite na napodobneninach ide o zdravie💁

Pre 25 z 31 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
21.1.2019
Hemoroidy

Mala som príšerné bolesti z hemoroidov, vyskušala som všeličo ake nepomohlo. Doktorka mi predpisala detralex ktory som nepoznala a už prvom dni uzivania mi začal zaberať. Po troch dnoch už super. A to som nemohla ani sedieť ani stáť. Vtedy by som bola ochotná dať čokoľvek nech to prestane bolieť. Čiže ja sa nesťažujem a odporúčam.

Pre 43 z 48 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
2.1.2019
kŕčové žily

Doporučujem všetkým skúsiť Microvenal - má úplne rovnaké zloženie aj v množstvách flavonidov ako Detralex a je podstatne lacnejší, na internete je cena pre 60 + 30 ks za cenu niečo cez 11 EUR a Microvenal plus (aescin), tiež 60 + 30 ks za niečo cez 13 EUR

Pre 54 z 68 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
4 z 5
11.8.2018
žily

.vôbec nikoho nezaujima platenie celej sumy Detralexu, veď treba nahrabať peniaze tam kde sa da..každy druhy človek po 40 tke ma tento problem ..jednoducho sa nahrada nenajde a keby sa aj našla musite po nej patrať lebo vam o nej lekari ani preventivne nepovedia..

Pre 52 z 58 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
4 z 5
22.6.2018
cievne problémy

Pri užívaní Detralexu som nemala žiadne vedľajšie účinky, ani ťažkosť na žalúdku som nepociťovala. Brala som ho od roku 2003. Postupne prešiel od predpisovania cez cenu 17 Eur až na plnú cenu dnes 150 tbl 36 Eur. Skončila som s liečbou, je rok 2018, nemám na to...pri pracujúcej tabuľkovej chudobe s príjmom pod 500 Eur, je to nereálne. Zdravotný stav sa mi zhoršil, nemám ešte 40 rokov. Náhrada nefunguje. Neviem, čo robiť. Všetkým prajem veľa ZDRAVIA. Asi začnem zberať bylinky ako prababka...

Pre 72 z 79 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
4 z 5
23.12.2017
Krčové žily a hemoroidy

svinstvo...prajem aspoň také bolesti všetkým ktorý sa zapríčinili o zaplatení celej ceny detralexu aké mam ja...som invalidný dôchodca po operácii hemoroidov a znova ma to čáka po 5 rokoch a tiež bolave krčove žily som zavisly na detralexe a náhrada lieku neexistuje,skúsil som brat mobivenal nepomohlo a lekár ma pekne zdrbal, že to nie je liek beriem aj iné lieky za ktoré doplácam a dôchodok 260eur

Pre 91 z 97 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
1 z 5
30.10.2017
Hemoroidy

Lekár mi ho predpísal, keď ma akútne trápili hemoroidy. Ja som recept zahodil a kúpil si lacnejšiu voľnopredajnú masť a vlákninu. Samému mi je zle z celého nášho zdravotného systému. Liek je dobrý. Hemoroidmi, flebitídou a krčovými žilami žilami trpí množstvo ľudí a poisťovňa z toho nepreplatí ani cent? Dúfam, že tento zdravotný systém založený na ,,pseudosolidarite" skončí a ľuďom, celý život platiacim odvody, sa dostane kvalitnejšia starostlivosť a nižšie doplatky. Príživníci si ju nezaslúžia.

Pre 84 z 92 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
3 z 5
23.9.2017
kŕčové žily

beriem Detralex zhruba jeden rok a nevidím nejaké zázračné zlepšenie. Podotýkam, že denne beriem aj Furon na odvodňovanie z titulu kardiologickej komplikovanej diagnózy. Chcem len autorom- tvorcom cenotvorby odkázať, že kiež by podochli do posledného, pretože drvivá väčšina pacientov je odkázaná na Detralex a namiesto toho, aby im uľahčili život, im ho komplikujú. A just a just robiť zle občanovi, ktorý balansuje na okraji žobráctva a nemôže si dovoliť platiť plnú úhradu za liek. Ja si kupujem tzv. ekonomické balenie -150 ks za eur 35, a keď beriem 3 tabletky denne, je to tak na 50 dní, teda vyše jeden a pol mesiaca. Ovšem za socializmu, ak by mal pacient platiť každých 50 dní tisíc SKK, asi by z toho boli fukoty. Neviem, či sa za socíku platila takisto plná úhrada za liek, keďže som esšte vtedy naň nebol odkázaný. Nech sa skutočne hanbí táto vláda a jej zdravotnícky systém, je to výsmech Európy.

Pre 135 z 147 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
1 z 5
21.3.2017
zapuchnuté nohy , krčové žily

No mne osobne přatelé poradili pri návšteve aby som v lekárne zakoupil Cantalin a ono to má rovnaké zloženie , účinky a na prekvapenie je to o dosť lacnejšie.

Pre 60 z 71 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
14.8.2016
2 diagnózy

Rovnako výborný je výživový doplnok Mobivenal. Detralex som užívala od roku 2004 do r. 2011. Od r. 2011 užívam Mobivenal - u mňa úplne rovnaký účinok a ušetrila som kopec peňazí, navyše cez internet si už druhý rok za vynikajúcu cenu kupujem naraz 5 balení (120 tabliet/1 bal), Ja môžem za seba Mobivenal odporúčať.

Pre 70 z 80 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
4 z 5
13.7.2016
Žilová trombóza

Detralex je super aj na žily aj hemoroidy (mám oboje),ale je drahý a nemôžem si ho dlhodobo dovoliť.
p.s. Prajem tým politikom,ktorí určovali a uzákoňovali systém pladby za takéto potrebné a účinné lieky,aby dostali všetky tieto svinské choroby,no a potom by možno uzákonili aby chudobní pacienti na Slovensku boli zohľadnení v tomto smere. Lenže pri ich platoch si môžu dovoliť aj inú pre nich "cenovo bezproblémovú liečbu". No ale na Slovensku zvanom KOCÚRKOVO je to tak,že máme Európske alebo svetové ceny,lenže dôchodky a platy sú KOCÚRKOVSKÉ...

Pre 145 z 153 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
13.11.2015
varixy

Kvôli cene som vysadila Detralex a skúsila Mobivenal. Začali sa mi tvoriť metličky, čo pri Detralexe roky nie. Aj ma občas začali nohy pobolievať, a tak som sa k Detralexu vrátila, efekt je jasný. Ale moju mamu z neho bolí žalúdok, mňa našťastie nie.

Pre 60 z 73 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
1 z 5
9.9.2015
trombóza

Pri prečítaní vedľajších účinkov, mi bolo zle, ale manželovi ho "odporučili" tak ho poctivo bral i keď som mu denne pichala Fraxiparine forte...už mám manžela doma v urne, vykrvácal do brušnej dutiny...takže som proti užívaniu Detralexu!!!!

Pre 65 z 98 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 1 až 15
Strana:
12
>>

Neprehliadnite ďalšie prípravky

LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.