DETRALEX tbl flm 60 (blis.Al/PVC)

Hodnotenie:
3,5 z 5
Priemer z 18 hodnotení.
Obsah recenzií predstavuje názor návštevníkov stránky Liekinfo.sk. Nie je konzultovaný s osobami, oprávnenými predpisovať a vydávať lieky. Než začnete liek užívať, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.
1 z 5
21.3.2017
zapuchnuté nohy , krčové žily

No mne osobne přatelé poradili pri návšteve aby som v lekárne zakoupil Cantalin a ono to má rovnaké zloženie , účinky a na prekvapenie je to o dosť lacnejšie.

Pre 8 z 8 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
14.8.2016
2 diagnózy

Rovnako výborný je výživový doplnok Mobivenal. Detralex som užívala od roku 2004 do r. 2011. Od r. 2011 užívam Mobivenal - u mňa úplne rovnaký účinok a ušetrila som kopec peňazí, navyše cez internet si už druhý rok za vynikajúcu cenu kupujem naraz 5 balení (120 tabliet/1 bal), Ja môžem za seba Mobivenal odporúčať.

Pre 15 z 16 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
4 z 5
13.7.2016
Žilová trombóza

Detralex je super aj na žily aj hemoroidy (mám oboje),ale je drahý a nemôžem si ho dlhodobo dovoliť.
p.s. Prajem tým politikom,ktorí určovali a uzákoňovali systém pladby za takéto potrebné a účinné lieky,aby dostali všetky tieto svinské choroby,no a potom by možno uzákonili aby chudobní pacienti na Slovensku boli zohľadnení v tomto smere. Lenže pri ich platoch si môžu dovoliť aj inú pre nich "cenovo bezproblémovú liečbu". No ale na Slovensku zvanom KOCÚRKOVO je to tak,že máme Európske alebo svetové ceny,lenže dôchodky a platy sú KOCÚRKOVSKÉ...

Pre 61 z 64 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
13.11.2015
varixy

Kvôli cene som vysadila Detralex a skúsila Mobivenal. Začali sa mi tvoriť metličky, čo pri Detralexe roky nie. Aj ma občas začali nohy pobolievať, a tak som sa k Detralexu vrátila, efekt je jasný. Ale moju mamu z neho bolí žalúdok, mňa našťastie nie.

Pre 24 z 28 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
1 z 5
9.9.2015
trombóza

Pri prečítaní vedľajších účinkov, mi bolo zle, ale manželovi ho "odporučili" tak ho poctivo bral i keď som mu denne pichala Fraxiparine forte...už mám manžela doma v urne, vykrvácal do brušnej dutiny...takže som proti užívaniu Detralexu!!!!

Pre 30 z 47 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
3 z 5
27.1.2015
Krčové žily

Brala som Detralex ale behať stále pre recept bolo komplikované tak som sa prestavila sama na Mobivenal- v účinku som postrehla rozdiel z Mobivenalu ma nebolieval žalúdok- na nohy a n očné krče úplne rovnaký efekt ako Detralex. Cize z mojej skúsenosti Mobivenal=Detralex.

Pre 32 z 39 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
25.11.2014
krcove zily,a hemoroidy

moj manzel bral detralex,ale lekarnik mu odporucil mobivenal.no musim povedat ze sa neda porovnat v liecbe Detralex a Mobivenal.nakolko Detralex je Liek,a Mobivenal je vyzivovi doplnok.moj manzel ako bral mobivenal ,tak zacal aj priberat.a cenovo,cenovo je to skoro to iste.Detralex 120ks stoji priblizne 26 e,a mobivenal 2 balenia vide okolo 25e.takze velky rozdiel v cene neni,ale co sa tyka ucinku rozdiel je velmi velky.mozno ze to robia aj pomocne latky,ktore su pouzite privyrobe lieku,po nasom povedane,,Generika,,.a mam aj osobnu skusenost,ze lieky original maju svoju cenu,ale generikami sa clovek dopracuje,este ku viac chorobam ako ma,a skor mu zdravotne zlyha cely organizmus.

Pre 44 z 51 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
12.8.2014
kŕčové žily

Brala som aj MOBIVENAL a nedá sa to porovnať s DETRALEXOM. Po DETRALEXE som už na druhý deň cítila zlepšenie. Nohy ma prestali bolieť. MOBIVENAL mi nezaberal ani po týždni.

Pre 39 z 46 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
24.7.2014
Hemoroidy

Mobivenal je podstatne lacnejsi a ma rovnake zlozenie. Ide o to, ze je zaradeny ako "vyzivovy doplnok". Otec berie uz dlhsie, vymenu mu odsuhlasil lekar.

Pre 15 z 20 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
3 z 5
22.7.2014
CARDIO

DOBRE,ALE UZ SI TO NEBUDEM MOCT DOVOLIT,SU VELMI DRAHE

Pre 15 z 18 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
2 z 5
9.12.2013
Vonkajsie hemoroidy

Este neviem s uzivanim liekov som zacal len dnes ale vysledok urcite zverejnim no a cena tohto lieku je pre mna dost vysoka ale dufam ze zaberie.

Pre 8 z 10 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
2 z 5
14.8.2013
Vonkajsie hemoroidy

Od dr som isla rovno do lekarne a bum, ze Detralex- 16,- eur !!! Skoro ma natiahlo, nekupila som ho. Teraz pouzivam Factu krem, no citam tu, ze su ludia spokojni...asi niekoho na ulici ozbijam a pojdem si ho kupit aj ja ;)

Pre 16 z 20 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
29.6.2013
Flebotrombózy

Každý doktor Vám doporučí užívanie Detralexu. Prečo v konečnom dôsledku politici, zrušili doplatky poisťovní za tento liek ? Lacnejšia lieková náhrada nie je ! Mobivenal je len výživový doplnok, bez kontroly zloženia. My, s nižšími dôchodkami Detralex nevládzeme zaplatiť. Dávame na váhu: chlieb, alebo Detralex? Bez chleba zomrieme skôr... Detralex je na vedľajšej koľaji. Občania, prepáčte za výraz: HAJZLI POLITICKÍ !

Pre 91 z 97 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
5 z 5
15.5.2013
Hemoroidy

Doteraz čípky ,masti a pod.Zobral som Detralex stačilo 3x2 tri dni a potom týždeň jednu denne a OK./na cca pol roka-zatiaľ/.Zdá sa že je to oveľa efektívnejšia liečba ako masti.Potom často stačí ak človek cíti prvé príznaky /vyparenú riť/ tak 3x2 jeden deň a potom cca 3 dni po jednej.Takže jedno bal /60 tabl/ vydrží dlhšie a 15 evri je dobrá investícia....

Pre 23 z 26 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
1 z 5
24.8.2012
žilova nedostatočnosť

dobrý výrobok, ale veľmi drahý.

Pre 31 z 34 návštevníkov bolo toto hodnotenie užitočné.
Je táto recenzia pre Vás užitočná?
Položky 1 až 15
Strana:
12
>>
Vybrané lieky
Nevybrali ste žiadny liek.
vyber
Naposledy ste si pozerali
LiekInfo.sk používa súbory „cookie“ na zlepšenie používateľského komfortu. Pokračovaním vyjadrujete svoj súhlas s používaním našich súborov „cookie“.